İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı- 2022 yeni yıl mesajı

İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı- 2022 yeni yıl mesajı
 

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz.

Kuşkusuz, her yıl dönümü; yeni hedeflere, huzur ve müreffeh yarınlarımıza yönelik umut ve beklentileri beraberinde getirmektedir.

Yeni yıl hafızalarımızda canlanacak yeni hayallerin, özlemlerin ve daha mutlu bir geleceğin habercisidir. Bu sebeple geçtiğimiz yılda yaşadığımız her anın, her sürecin muhasebesini yaparak dersler çıkarıyor; yeni yılın ülkemiz ve milletimiz için hedeflerimizi gerçekleştireceğimiz yepyeni fırsatlar doğuracağı inancını taşıyoruz.

 Amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, şanlı bayrağın altında, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, demokrasi içinde el ele, omuz omuza huzur dolu bir hayata erişebilmektir.

Yeni yılda, daha İYİ ve daha güçlü bir Türkiye için tüm kadrolarımızla durmaksızın mücadele verecek; 2022 yılını hafızalarımızda tebessümle hatırlanacak bir yıl kılabilmek için durmaksızın, kararlılıkla çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2022 yılının milletimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor; sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bereketli bir yıl temenni ediyorum. Yeni yılımız kutlu olsun.

 

M.Sebati ATAMAN

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı

Yorumlar